Još uvek razmišljate o postavljanju laminata? Naši stručnjaci vam nude profesionalno savetovanje o najboljem izboru laminatnih podnih obloga.

Prikazujemo 1–18 od 606 rezultata

Laminat je jedna od najpopularnijih podnih obloga za moderne domove. Najbolje ćemo ih opisati ako kažemo da su to svestrane, funkcionalne i trajne podne obloge.

Ugradnja laminata – prednosti

Ukoliko se odlučite za ugradnju laminata, znajte da laminatne podne obloge nude beskrajne mogućnosti razvoja, dostupne su u više od 450 uzoraka, tako da možete da izaberete svoje laminatne obloge u skladu sa vašim specifičnim željama i potrebama. Ugradnja laminata je brz i jednostavan proces. Ako ste u žurbi zbog nagle seobe ili samo želite brzo renoviranje, ugradnja laminata je pravi izbor za vas.

 

Od pripreme do realizacije – laminati po sistemu ključ u ruke

Možete se osloniti na nas za kompletna rešenja po pitanju podova, od pripreme ravnajućim masama, sanacije cementnih košuljica do krajnjeg lepljenja i montaže. Ovo važi za sve vrste podova, pa tako i laminate. 

Budite slobodni da nam se obratite za sve probleme sa podovima i uveravamo vas da ćete dobiti profesionalno i stručno rešenje.

 

Pristupačna cena laminata po kvadratu, besplatna dostava i minimalni troškovi održavanja

Kada je u pitanju laminat cena po kvadratu zavisi od više faktora. Pošto su laminatne podne obloge projektovane za izdržljivost, možete da se oslonite na njihovu otpornost na ogrebotine, udarce i razlivanja više nego na skoro bilo koje druge vrste podnih obloga. Možete čak da birate među različitim klasama habanja (W31, W32 i W33), s obzirom na očekivanu opterećenost. Koji god laminat izabrali, garantujemo vam da nećete imati nikakvih problema sa brigom o laminatu jer je cena održavanja i obnavljanja minimalna.

Dostava laminata je besplatna na teritoriji Beograda i Novog Sada!