Još uvek razmišljate o postavljanju laminata? Naši stručnjaci vam nude profesionalno savetovanje o najboljem izboru laminatnih podnih obloga.


* Sve kolekcije osim kolekcije Villeroy & Boch. Akcija važi do 30. 06. 2022 godine za pravna i fizička lica. Akcija se odobrava sa 25% popusta na Maloprodajne cene u salonima u Novom Sadu i Novom Beogradu. Na Akciju se ne obračunavaju dodatni rabati ili popusti kao ni besplatna dostava robe.

Prikazujemo 1–18 od 498 rezultata

Za više detalja molimo vas da nam pošaljete upit putem kontakt stranice

Laminat je jedna od najpopularnijih podnih obloga za moderne domove. Najbolje ćemo ih opisati ako kažemo da su to svestrane, funkcionalne i trajne podne obloge.

Ugradnja laminata – prednosti

Ukoliko se odlučite za ugradnju laminata, znajte da laminatne podne obloge nude beskrajne mogućnosti razvoja, dostupne su u više od 450 uzoraka, tako da možete da izaberete svoje laminatne obloge u skladu sa vašim specifičnim željama i potrebama. Ugradnja laminata je brz i jednostavan proces. Ako ste u žurbi zbog nagle seobe ili samo želite brzo renoviranje, ugradnja laminata je pravi izbor za vas.

Beli i sivi laminat, laminat sa visokim sjajem, imitacija drveta – koji laminat kupiti?

Uz bogat izbor tekstura i boja koje možete izabrati od dizajnerskih belih i sivih, preko laminata visokog sjaja (takozvani lakirani parketi) do laminata sa klasičnim teksturama drveta koje vam mogu pomoći da postignete izgled prirodnog drvenog poda – imamo pravi laminat za svakoga.

Slobodno nam se obratite ukoliko želite uzorak naših sofisticiranih belih, laminata sa visokim sjajem, vodoodbojni laminat, ili pak laminata klasičnog izgleda koji verno oponašaju druge drvene podove i parkete.

Od pripreme do realizacije – laminati po sistemu ključ u ruke

Možete se osloniti na nas za kompletna rešenja po pitanju podova, od pripreme ravnajućim masama, sanacije cementnih košuljica do krajnjeg lepljenja i montaže. Ovo važi za sve vrste podova, pa tako i laminate. 

Budite slobodni da nam se obratite za sve probleme sa podovima i uveravamo vas da ćete dobiti profesionalno i stručno rešenje.

 

Pristupačna cena laminata po kvadratu i minimalni troškovi održavanja

Kada je u pitanju laminat cena po kvadratu zavisi od više faktora.

U Floor Expertsu nudimo našim kupcima velike uštede i dodatne pogodnosti. Kada naručite svoj laminatni pod visokog sjaja od nas, dobijate luksuzan, netaknut izgled po ceni koja je potpuno u skladu sa kvalitetom, a kako bismo omogućili da svako može da priušti vrhunski laminat, redovno dopunjavamo i ažururamo ponudu akcije laminata i nudimo brojne povoljnosti i mogućnosti plaćanja na odloženo.

Pošto su laminatne podne obloge projektovane za izdržljivost, možete da se oslonite na njihovu otpornost na ogrebotine, udarce i razlivanja više nego na skoro bilo koje druge vrste podnih obloga. Možete čak da birate među različitim klasama habanja (W31, W32 i W33), s obzirom na očekivanu opterećenost. Koji god laminat izabrali, garantujemo vam da nećete imati nikakvih problema sa brigom o laminatu jer je cena održavanja i obnavljanja minimalna.

Besplatna dostava laminata za Beograd i Novi Sad!

Za sve porudžbine laminata iz naše ponude za adrese na teritoriji Beograda i Novoga Sada nudimo besplatnu dostavu.