Želeli bi zameniti stare i dosadne drvene podne obloge? Mi vam nudimo širok asortiman alternativnih podnih obloga sa kojima ćete odmah zaboraviti drvene podne podloge.

Prikazujemo 1–18 od 96 rezultata

Podovi od plute sve traženiji oblik podnih površina


Kada govorimo o podnim oblogama postoji beskonačno mogućnosti, ideja i oblika. Neki preferišu klasična rešenja, kao što su podne obloge od drveta, dok drugi više vole moderne i strojno obrađene podne obloge.

Ako vam drvene podne obloge ne odgovaraju, nudimo vam širok izbor drugih materijala podnih obloga, koji će da vas oduševe i zadovolje vašim potrebama i željama.

Za više informacija molimo vas da nam pošaljete upit putem kontakt stranice

Među alternativnim podnim površinama, podovi od plute se posebno izdvajaju. Pluta pripada toplim podovima, ne skuplja prašinu te spada u antialergisjke podne površine. Ako ne tražite nešto klasično i tradicionalno, možete da izaberete među različitim alternativnim materijalima podnih obloga, koje će ulepšati svaki prostor.

Kožne, tekstilne ili vinilne obloge

Umesto drvenih podnih obloga možda razmišljate o kožnim ili tekstilnim podnim oblogama, vinilnim podnim oblogama, možda podne obloge od plute ili luksuzne podne obloge od prirodnog kamena. Zadovoljstvo nam je da vam savetujemo koje posebne podne obloge su najbolje rešenje za svaki prostor u vašem domu, da vam obezbedimo sve detalje o montaži i održavanju podnih obloga i da vam pomognemo da donesete najbolju odluku u skladu sa vašim potrebama i željama.

Dostava podnih obloga na teritoriji Beograda i Novog Sada je besplatna!