Ako tražite elegantno i trajno rešenje za vaš pod, drvena podna obloga je pravo rešenje za vas.

Prikazujemo 1–18 od 229 rezultata

Najbolji parket

Parket je klasično rešenje za svaki dom. Budući da je napravljen od pravog drveta, najbolji parket ima prirodnu privlačnost. Svaki kupac može da pronađe odgovarajući parket za sebe u našem širokom prodajnom asortimanu: od smirenog i spokojnog do toplog i razigranog, veselog i nestašnog do tamnog i odvažnog, modernog ili rustičnog… Nudimo vam više od 480 različitih parketa među kojima ćete sigurno naći najbolji parket za vas i vaš ukus.


Ugradnja parketa i sanacija

Osim velikog izbora parketa, nudimo i uslugu ugradnje parketa od pripreme podova do krajnje realizacije, kao i uslugu sanacije postojećih parketa, cementne košuljice. Jednostavnije rečeno, možete se osloniti na nas na kompletnu uslugu povodom ugradnje ili sanacije parketa na jednom mestu.

Za teritoriju Beograda i Novog Sada nudimo i besplatnu dostavu i ugradnju parketa!

 

Parket cena

Tradicionalno su parketi poznati kao nosioci dodate vrednosti u vašem domu. Kada je u pitanju parket cena zavisi od same drvene podne obloge koju odaberete, ali i od vrste montaže, koje dramatično promene izgled prostorije. Bilo da je to uzorak riblje kosti, uzorak slova V, heksagonalni oblik, pravokutni uzorak ili uzorak opeke, kod parketa cena i mogućnosti su neograničene. Ako tražite dugotrajne i impresivne podne obloge, drvene podne obloge su pravi izbor za vas.