Spoljašnje podne obloge za terasu i dvorište od drveta omogućavaju vam da napravite savršen spoljašnji prostor oko vaše kuće za vas i vašu porodicu. Spoljašnje podne obloge za terasu i dvorište pružaju udobnost i moderan izgled sa minimalnim održavanjem.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Za više informacija molimo vas da nam pošaljete upit putem kontakt stranice

Podovi za terase, balkone i baštu

Podovi za terase, balkone i baštu su često najviše zanemareno područje kada je u pitanju uređenje; ipak, neophodno je pažljivo odabrati ovu vrstu podnih obloga kako bi se postigao nesmetan prelaz između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Takođe, podovi za terase, balkone i baštu ne samo da bi trebalo da podnesu spoljne vremenske elemente, već i da imaju estetsku notu, ali i dobru stabilnost i otpornost na klizanje koja garantuju sigurnost.

Podne obloge za dvorište 

Spoljni podovi od drveta su pravi izbor za svaki dom sa spoljašnjom okolinom. Podne obloge za dvorište obogaćuju spoljašnje površine i pružaju komfor koji ne možete da postignete sa nijednim drugim materijalom nego sa drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuzna dobrina koju se isplati imati. Spoljni podovi od drveta su prirodno otporni i ne zahtevaju puno nege i održavanja, a nude beskonačne mogućnosti za bogaćenje i ulepšavanje okoline vaše kuće.

Podne obloge za terase 

Spoljni podovi mogu da se polože na drvenu ili plastičnu podlogu. Osim za dvorište, pogodno je da se koriste podne obloge i za terase. Drveni podovi za terase, dvorišta i bašte su dostupni u sledećim kvalitetnim materijalima: ipe/lapacho, tikovina, Sibirski Ariš, Brazilska tikovina (Cumaru), Massaranduba, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Spoljni podovi dostupni su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Takođe su dostupne obične spoljašnje podne obloge za terase i dvorište ili one s utorom protiv klizanja.

Ulepšajte dvorište ili baštu svoga doma sa našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim spoljašnjim podnim oblogama.

Dostava podnih obloga je besplatna za teritoriju Beograda i Novog Sada!