Spoljašnje podne obloge za terasu i dvorište od drveta omogućavaju vam da napravite savršen spoljašnji prostor oko vaše kuće za vas i vašu porodicu. Spoljašnje podne obloge za terasu i dvorište pružaju udobnost i moderan izgled sa minimalnim održavanjem.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Podne obloge za dvorište 

Spoljni podovi od drveta su pravi izbor za svaki dom sa spoljašnjom okolinom. Podne obloge za dvorište obogaćuju spoljašnje površine i pružaju komfor koji ne možete da postignete sa nijednim drugim materijalom nego sa drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuzna dobrina koju se isplati imati. Spoljni podovi od drveta su prirodno otporni i ne zahtevaju puno nege i održavanja, a nude beskonačne mogućnosti za bogaćenje i ulepšavanje okoline vaše kuće.

Podne obloge za terase 

Spoljni podovi mogu da se polože na drvenu ili plastičnu podlogu. Osim za dvorište, pogodno je da se koriste podne obloge i za terase. Drveni podovi za terase, dvorišta i bašte su dostupni u sledećim kvalitetnim materijalima: ipe/lapacho, tikovina, Sibirski Ariš, Brazilska tikovina (Cumaru), Massaranduba, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Spoljni podovi dostupni su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Takođe su dostupne obične spoljašnje podne obloge za terase i dvorište ili one s utorom protiv klizanja.

Ulepšajte dvorište ili baštu svoga doma sa našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim spoljašnjim podnim oblogama.

Dostava podnih obloga je besplatna za teritoriju Beograda i Novog Sada!