Novosti

Kombinacija vinila i plute? To je HYDROCORK

Naše preduzeće konstatantno ulaže trud da prodajni program upotpunimo i dodamo nove proizvode koji će zadovoljiti kupce. Već neko vreme opažamo da je povećano intersovanje kupaca za vinilne podne obloge, koje su postale veoma popularne jer pružaju udobnost i komfor u prostoru. Osnovne LVT vinil podne obloge smo nadogradili u obliku posebnog proizvoda, koji želimo da Vam predstavimo. Novi proizvod združuje prednosti 2 materijala i označili smo ga imenom HYDROCORK – pod koji ima najbolje osobine plute i vinilne podne obloge. Od nastanka do danas, proizvod se stalno usavršavao, tako da kupcu danas možemo ponuditi artikl sa još boljim, inovativnim »Press fit« sistemom spajanja.
Proizvod je, od momenta plasiranja na tržište 2016 godine, postigao sve uspehe. Najvažnije prednosti Hydrocorka su:

 
  1. 100 % vodoodporan proizvod
  2. Jednostavno se ugrađuje – press fit sistem (logika čepa od plute)
  3. Osnova poda je napravljena iz kompozita plute i gume i ima sve prednosti:
Talna obloga iz plute Wicanders silence Talna obloga iz plute Wicanders thermal Talna obloga iz plute Wicanders welness Talna obloga iz plute Wicanders comfort
Tiha podna obloga (do 53 % manji zvuk pri hodanju nego kod laminatnog poda) Topla podna obloga (energijsko veoma funkcionalna, pluta je dobar toplotni izolator i obezbeđuje optimalnu temperaturu prostora tokom cele godine) Više udobnosti (pluta je udobna i prijatna podna obloga, pruža Vam dobar osećaj i relaksiranost tela) Udobnost tokom hodanja (idealan odnos između veoma tvrde i premekane podloge)

 

Vodootporna podna obloga Wicanders Hydrocork | Floor Experts

Vodootporna podna obloga Wicanders Hydrocork

Više informacija o ovom proizvodu možete dobiti u našim salonima, gde ćemo Vam pomoći i odgovoriti na pitanja. Na web stranici možete pogledati uzorke podne obloge Hydrocork.

 

Floor Experts,
17. november 2017

Podovi od plute Wicanders

Prirodna Pluta: Plutu dobivamo iz kore hrasta plutovca. Pluta se bere ručno i to na 25-godina starom drvetu, a zatim svakih 9 godina, što drvetu omogućava nesmetanu rast i ponovno dobivanje neoštećene plute. Pluta je idealan izbor i zbog sve većeg zahteva klijenata po očuvanju prirodnih resurasa. Pluta ima jedinstvene i neuporedive karakteristike, koje je praktički nemoguće kopirati ili poboljšati. Sadrži 40 miliona ćelija na kvadratni centimetar, izgledom sliči na saće, što samo drvo štiti pred oštrim vremenskim uticajem i promenama temperature. Svaka ćelija deluje kao prirodni termo i zvučni izolator i istovremeno ublažuje udarce.

Posetite naš novi salon

Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nas od 08.08.2017. posetite u našem novom poslovno – izložbenom prostoru:
Ulica KOČE POPOVIĆA 6 (Bivša Zagrebačka)
Nastavljamo dalje zajedno. Stari prijatelji na novoj adresi

Srdačno Vaši
Floor Experts d.o.o.
BeogradParket Four Seasons

Kolekcija Parketa Four Seasons poduzeća Floor Experts bila je napravljena za najzahtevnije klijente. Sa tom kolekcijom želimo da realizujemo sve vaše želje. Izuzetan izbor parketa je završen i obrađen tek nakon dogovora sa svama o vašim željama. Možete da birate među različitim bojama za dvoslojne, troslojne i masivne parkete. Takođe uvažavamo vaše želje u vezi sa završnom obradom parketa. Različite kombinacije otvaraju beskonačne mogućnosti za konačni proizvod. Naši klijenti mogu da biraju između više od 2000 različitih parketa koji su dobavljivi po narudžbi.

Lifestyle Premium

Za većinu ljudi, samo najbolje je dovoljno dobro. Ako i vi težite ka savršenstvu, postoji samo jedna vrsta podnih obloga za vas – Lifestyle PREMIUM laminat. Kombinaciju najboljih karakteristika različitih laminatna obogatili smo sa izuzetnim dimenzijama i debljinom. Zbog njegovog visokog kvaliteta i vodootpornosti je laminat lifestyle PREMIUM pogodan za stambene zgrade kao i za poslovne prostore. Saznajte više>