News

-20% NA LAMINATA

Sve kolekcije osim kolekcije Villeroy & Boch. Akcija važi do 31. 08. 2023 godine za pravna i fizička lica. Akcija se odobrava sa 20 % popusta na Maloprodajne cene u salonima u Novom Sadu i Novom Beogradu. Na Akciju se ne obračunavaju dodatni rabati ili popusti kao ni besplatna dostava robe.

Vrste podova – kako odabrati?

pluta podna obloga HRAST MOUNTAIN WICREC-OAKMN1 Posetite centar podnih obloga Floor Experts

Kreirate li svoj novi dom, renovirate stan ili radni prostor? Da li birate pravi pod koji obezbeđuje zdrav boravak koji je izdržljiv i praktičan i ne opterećuje životnu sredinu?

Da bismo vam olakšali odluku predstavljamo prednosti i nedostatke, uticaj na zdravlje i životnu sredinu, cenu i vek trajanja raznih, najpopularnijih podnih obloga:

Podna obloga koju odaberete je osnova dizajna enterijera, jer pokriva ogromnu površinu životne sredine i tako stvara atmosferu i identitet vašeg doma.

Pročitaj više

Sve o podnim oblogama od plute na jednom mestu

Osim činjenice da je pluta apsolutno lepa podna obloga, sigurno imate praktične razloge da istražite njene prednosti i mane.

Možda vam je pod hladan i ujutru kao da ste izašli iz toplog kreveta u hladnu vodu? Možda vam klizi kao led, ili vaš tepih izaziva teške alergije, iako ga redovno usisavate? Da li vam se čini poznato?

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo udobno i toplo rešenje za vaše probleme: podne obloge od plute.

Pročitaj više

Postavljanje vinila na klik sistem

Savremeni način života je brz i dinamičan, pa ljudi vole da se odmaraju i opuštaju u slobodno vreme. Volimo da uživamo u jednostavnom, svetlom, čistom i udobnom domu koji ne zahteva mnogo nege. U slobodno vreme uživamo kvalitetno, sa dragim ljudima, bavimo se hobijima koji nas čine srećnim i punim energije. Ne gubimo dragoceno vreme na „čišćenje tepiha i poliranje nameštaja“, već skupljamo prijatne uspomene koje će nas grejati za ceo život.

Pročitaj više

Chevron ili Riblja kost? Kako odabrati

Kada pomislite na parket, na umu nam je elegantan stil koji dobro funkcioniše kako u tradicionalnim, tako i u savremenim enterijerima. Bez obzira na sam stil enterijera, parket nesumnjivo dodaje toplinu i eleganciju svakoj prostoriji u kojoj se nalazi. 

Pročitaj više

SPC vinil – izdržljiva podna obloga za jako opterećene površine

 

Vinilne podne obloge već su nekoliko godina među popularnijima, budući da imaju niz izvrsnih svojstava. Prikladne su i za jako opterećene površine, jer su prilično otporne, što posebno važi za SPC vinil koji nije samo izuzetno izdržljiv, 100% vodonepropusan te ima praktičnu trajnost, već je i izuzetnog izgleda. Dizajniran je, naime, kao podna obloga za poslovne i javne prostore, pri čemu nije važno samo kako podna obloga izgleda, već i koliko je otporna i funkcionalna. Naime, mora dobro podnositi opterećenja, omogućavati što lakše održavanje i ujedno ulepšati prostor.

Pročitaj više

Prikaži više objava