IZABERITE SVOJ PARKET U SAMO ČETIRI KORAKA

Za najzahtevnije kupce, arhitekte i dizajnere enterijera, pripremili smo posebnu kolekciju parketa, pod nazivom „Four Seasons“.

Sa kolekcijom „Four Seasons“ želimo da se prilagodimo Vašim željama, kako bi kupac dobio sopstvenu kreaciju. Ovo je izvanredna serija parketa, koja se radi u dogovoru sa Vama. Kvalitetne troslojne, dvoslojne i masivne parkete toniramo u bojama po Vašem izboru i Vašim željama. Parket po meri je vanstandardno i luksuzno rešenje za zahtevne kupce, po dostupnim cenama.

Različite kombinacije završnih obrada pružaju Vam neverovatne mogućnosti. Na raspolaganju Vam je veliki izbor parketa po meri.

Dobro je znati: različite gradacije parketa nauljene u istoj boji, mogu da daju različiti konačni ton parketa. Savetujemo Vam da se prilikom naručivanja parketa, posavetujete sa našim prodajnim savetnicima.

IZABERITE DIMENZIJU PARKETA

IZABERITE GRADACIJU PARKETA

IZABERITE POVRŠINU PARKETA

IZABERITE BOJU PARKETA

Pošaljite nam poruku 

Za sva pitanja ili komentare možete da nas kontaktirate putem formulara u nastavku. Rado ćemo vam izaći u susret. Vaša e-mail adresa neće da bude objavljena. Obavezna polja su obeležena