Novosti

Uz materijal i ruke! I to zlatne

Podovi su investicija koja se ne radi svakodnevno i koja zahteva adekvatna stručna znanja. Nije dovoljno obezbediti vrhunske materijale za ugradnju. Za ukupan utisak ništa manje nisu važni i oni koji te materijale ugrađuju.

Na tržištu je veoma malo pouzdanih i iskusnih majstora, a sve više onih koji se tako predstavljaju. Kako ne bi došli u situaciju da vrhunske materijale ugrađuju nedovoljno stručni izvođači, odlučili smo da našim kupcima uz kupljeni materijal ponudimo i ruke. I to zlatne.

Akcija je produžena, stoga svi kupci koji do 31. avgusta u našim prodajnim salonima poruče parkete, laminate ili vinil podove dobijaju gratis izvođenje od strane naših sertifikovanih, iskusnih i pouzdanih izvođača.

Uslovi za besplatnu ugradnju su:  minimalna količina materijala od 20m2, da su pomoćni materijali kupljeni u Floorexperts-u, da podloga bude suva i čista i da se podovi ugrađuju najkasnije tri meseca od datuma kupovine.

Kao eksperti za podove umemo da prepoznamo i odaberemo vrhunske majstore. Zato naše parkete, laminate i vinil podove ugrađuju sertifikovani, iskusni i pouzdani izvođači, za koje garantujemo da će posao obaviti kvalitetno i sa maksimalnim poštovanjem vašeg vremena i prostora.

Ponosni smo na naše podove. A još više na ruke koje ih ugrađuju.

Zato, posetite naše prodajne salone u Beogradu i Novom Sadu, od nedavno i u Užicu, gde će vas dočekati naši prodajni savetnici i pomoći vam da da izaberete podne obloge koje će ispuniti sve vaše zahteve i potrebe.

Ukoliko želite da se upoznate sa našim izvođačima pre nego što se pojave kod vas, pogledajte video i saznajte zbog čega se ponosimo njima.